PRODUK HOT-SALE

Quality First, Safety Dijamin

  • Custom Pre-roll Cones Rokok Tampilan Box

    Custom Pre-roll Cones Rokok Tampilan Box

  • Kemasan Kotak Pra Gulung Rokok Kustom (paket isi 3)

    Paket Kotak Pre Roll Rokok Buatan Tangan Kustom...

    Spesifikasi Ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom Pencetakan CMYK, PMS, Tanpa Stok Kertas Cetakan TEMBAGA TUNGGAL Jumlah 1000 - 500.000 Coating Gloss, Matte, Spot UV, foil emas Proses Default Die Cutting, Gluing, Scoring, Pilihan Perforasi Potongan Jendela Kustom, Emas/ Foiling Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC.Tampilan Datar Bukti, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk) Wektu Putar 7-10 Dina Kerja , Rush ...

  • Custom Paper Blue Rokok Tampilan Box Grosir

    Custom Paper Blue Rokok Tampilan Box Grosir

    Spesifikasi Ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom Pencetakan CMYK, PMS, Tanpa Stok Kertas Cetakan TEMBAGA TUNGGAL Jumlah 1000 - 500.000 Coating Gloss, Matte, Spot UV, foil emas Proses Default Die Cutting, Gluing, Scoring, Pilihan Perforasi Potongan Jendela Kustom, Emas/ Foiling Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC.Tampilan Datar Bukti, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk) Wektu Putar 7-10 Dina Kerja , Rush ...

  • Kustomisasi Kotak Kertas Kanggo Grosir Kemasan Rokok

    Kustomisasi Kotak Kertas Kanggo Kemasan Rokok Sing ...

    Spesifikasi Ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom Pencetakan CMYK, PMS, Tanpa Stok Kertas Cetakan Tembaga Tunggal Jumlah 1000 - 500.000 Coating Gloss, Matte, Spot UV, foil emas Proses Default Die Cutting, Gluing, Scoring, Pilihan Perforasi Potongan Jendela Kustom, Emas/ Foiling Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC.Tampilan Datar Bukti, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk) Wektu Muter 7-10 Dina Kerja , Rush ...

  • Custom Pre Roll Boxes Laci-Gaya Kemasan Rokok Case

    Kustom Pre Roll Kothak Rokok Gaya Laci...

    Spesifikasi Ukuran Semua Ukuran & Bentuk Kustom Pencetakan CMYK, PMS, Tanpa Stok Kertas Cetak Kuningan Tunggal Jumlah 1000 - 500.000 Coating Gloss, Matte, Spot UV, foil emas Proses Default Die Cutting, Gluing, Scoring, Pilihan Perforasi Potongan Jendela Kustom, Emas/ Foiling Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC.Tampilan Datar Bukti, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk) Wektu Muter 7-10 Dina Kerja , Rush ...

  • Kustomisasi kothak rokok 20 bungkus nganggo kertas foil Emas

    Kustomisasi kotak rokok 20 bungkus nganggo foil Emas...

  • Kustom Antik Kertas Kosong Flip Top Ganja Rokok Box Guitar

    Kustom Antik Kosong Kertas Flip Top Cannabis Ci...

    Spesifikasi Ukuran Kabeh Ukuran & Bentuk Kustom Pencetakan CMYK, PMS, Tanpa Stok Kertas Cetakan Tembaga Tunggal Jumlah 1000 - 500.000 Coating Gloss, Matte, Spot UV, foil emas Proses Default Die Cutting, Gluing, Scoring, Pilihan Perforasi Potongan Jendela Kustom, Emas/ Foiling Perak, Embossing, Tinta Ngangkat, Lembaran PVC.Tampilan Datar Bukti, Mock-up 3D, Sampling Fisik (Kanggo dijaluk) Wektu Putar 7-10 Dina Kerja , Rush Peran ...

  • Penggiling Ramuan Zinc Alloy kanggo Herb Kering Portabel Zinc Alloy Metal GrinderBlack,35×40,43×50,50×60 – 4-Piece

    Zinc Alloy Herb Grinders kanggo Herb Kering Portabel ...

    Butuh gilingan sing awet nanging ora ngrusak bank?Iki minangka potongan kanggo sampeyan.Gilingan 4-potong sing ramping iki dirancang, merek sing terus-terusan ngirim aksesoris sing dipercaya lan dibangun kanthi apik sing saben wong bisa tuku.Iku utang kekiatan kanggo construction wesi seng, kang ndadekake loro kuat lan entheng.Tutup ndhuwur dipasang kanthi magnet ing kompartemen ndhuwur ing ngendi sampeyan bakal nemokake untu sing nyuwek.Serbuk sari bakal ngliwati layar sifting lan ngumpulake ...

  • Kita-peralatan

    Kita-peralatan

    Peralatan kita paling apik.Kita duwe luwih saka rong puluh taun pengalaman produksi.

  • Tim Pakar

    Tim Pakar

    Pakar kita khusus kanggo ngrancang lan nggawe peralatan sing luwih apik kanggo penyelam.

  • 100-jaminan

    100-jaminan

    Kita mbayar manungsa waé kanggo safety panyilem ing kabeh wektu, amarga tansah ana sawetara risiko melu.

  • Cepet-pangiriman

    Cepet-pangiriman

    Kita ngirim barang kanthi cepet, efisien, kurang konsumsi lan duwe divisi tenaga kerja sing jelas.

PENGEMBANGAN PERUSAHAAN

Ayo kita njupuk pembangunan kita menyang tingkat sing luwih dhuwur

  • Njelajah Desain Unik lan carane mbukak kothak pre-roll

    Ing pasar konsumen saiki, kothak pra-roll khusus wis berkembang ngluwihi wadhah, asring nggabungake unsur desain unik lan mekanisme pambuka sing inovatif kanggo menehi pengalaman sing luwih pribadi lan trep kanggo pangguna.Iki artine...

  • Pira regane sekotak Rokok?

    Rokok wis dadi bagian penting saka pirang-pirang budaya ing saindenging jagad.Nanging, biaya saka kothak rokok bisa beda-beda gumantung ing ngendi sampeyan lagi.Ing kirim blog iki, kita bakal njelajah biaya rata-rata kothak rokok ing macem-macem negara ...

  • Dampak Kemasan Rokok Biasa ing Eropa lan Nor...

    Nemtokake kemasan rokok biasa lan pentinge sacara global lan jelasake relevansi topik iki kanggo konsumen lan pasar.1. Apa Kemasan Rokok Biasa?Netepake kemasan rokok polos: karakteristik lan prinsip desain.P...

MITRA KITA

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing kita duwe.

//